IProperty

Intellectual Property is a full-featured real estate extension for the Joomla! CMS

IPReserve

IPReserve is a reservation extension for IProperty.

IReport

Need to keep track of your IProperty stats? Meet IReport - a reporting tool for IProperty!

Work Force

Work Force is a staff listing extension for the Joomla! CMS. Show off your employees with style!

Report Card

Report Card is a testimonials extension for the Joomla! CMS. What are people saying about your company or product?

UTransport

Ultra Transport is a full-featured vehicle listing extension for the Joomla! CMS

Project Log

Project Log is a project management extension for the Joomla! CMS. The best part is, it's totally free!

Forums

Have pre-sales questions or need support for an existing subscription? Look no further - we have active support forums and pride ourselves on friendly and timely response!

The Thinkery

Not finding what you're looking for? Don't hesitate to contact us!

Before Posting...

Before posting questions in the forums, please be sure to read the FAQs by clicking on the FAQs link in the sidebar product menu. You must be logged in and have a valid subscription to access the SUPPORT FORUMS.
×
Support Policy Notice

As outlined in our Rules section (though never closely followed by our staff!), effective immediately we will no longer be taking time to provide customizations of our products.

× PLEASE DO NOT POST SUPPORT QUESTIONS HERE!

Work Force Subscription isn't working (for me)?!

More
10 years 9 months ago #292 by gosa
gosa created the topic: Work Force Subscription isn't working (for me)?!
Hi,

I'd like to purchase Work Force but when I click on Subscription Plans I'm not able to click on Paypal.
Nothing seems to happen when I click on the button.
I've tried in IE8, Firefox and Chrome.

I just tried on another computer but still nothing.
I also tried the paypal for IP Standard and Report Card and it doesn't seem to work either. 

Thanks.

Greets,

Gosa

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #293 by gosa
gosa replied the topic: RE: Work Force Subscription isn't working (for me)?!
Good news. I was able to pay.
Still I couldn't do it online so what I did was save the page on my desktop and just ran it locally.
Now I could see a orange paypal button which redirected me to the page to pay.

So online I still see the tab(paypal) but no orange button and no text although it appears for a fraction of a second.

Greets,

Gosa

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #296 by vinny
vinny replied the topic: RE: Work Force Subscription isn't working (for me)?!
Thanks for letting us know. We've had this issue with one other user - not sure why it happens. We will troubleshoot in the browsers you mentioned and see what we can find. Thanks again and let us know if you have questions with Work Force!

Vinny - The Thinkery
Good reviews on the JED make us work harder :) | IProperty | Work Force | Report Card

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #298 by gosa
gosa replied the topic: RE: Work Force Subscription isn't working (for me)?!
Hi,

It's indeed a strange problem. I just wonder if a lot of people are having the same probem.

By the way, I've just formatted and installed (win xp) on a new computer and even on the new computer I'm not able to see the orange paypal button.

I took two screenshots(see attachments)
The first file is what I get when it doesn't work.
The second file is when I save the page on my desktop and run it localy.

This happens in Firefox 3.5.5, Google Chrome 3.0.195.33 and Internet Explorer 8.0.6001.18828 an 8.0.6001.18702.
My laptop runs on Vista and the  3 other computers I tried on were XP machines.

I'm starting to think that the there might be a problem with the DIV. Somehow it's not showing it.

Hope this helps you or the developers a bit.

Greets,

Gosa.

ps: I'm not a native english speaker so sorry if my english isn't that good.

[url]http://localhost/extensions_clone/content/components/com_agora/img/members/2692/2692_aad14dc6f710e95c78434810a59e74bb.jpg[/url]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 years 9 months ago #299 by vinny
vinny replied the topic: RE: Work Force Subscription isn't working (for me)?!
Hi Gosa - thanks for your help with this. I think we'll just end up rebuilding that tabbed div to work with this site. It might just be template styles interferring with the tab div styles. I've checked the forums for the subscription component we use and can't find any others having this issue. I'll post a note here when we have that "fixed" and maybe you can take a look. Thanks again! Your english is very good by the way!

Vinny - The Thinkery
Good reviews on the JED make us work harder :) | IProperty | Work Force | Report Card

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: vinny
Time to create page: 0.264 seconds