IProperty

Intellectual Property is a full-featured real estate extension for the Joomla! CMS

IPReserve

IPReserve is a reservation extension for IProperty.

IReport

Need to keep track of your IProperty stats? Meet IReport - a reporting tool for IProperty!

Work Force

Work Force is a staff listing extension for the Joomla! CMS. Show off your employees with style!

Report Card

Report Card is a testimonials extension for the Joomla! CMS. What are people saying about your company or product?

UTransport

Ultra Transport is a full-featured vehicle listing extension for the Joomla! CMS

Project Log

Project Log is a project management extension for the Joomla! CMS. The best part is, it's totally free!

Forums

Have pre-sales questions or need support for an existing subscription? Look no further - we have active support forums and pride ourselves on friendly and timely response!

The Thinkery

Not finding what you're looking for? Don't hesitate to contact us!

Before Posting...

Before posting questions in the forums, please be sure to read the FAQs by clicking on the FAQs link in the sidebar product menu. You must be logged in and have a valid subscription to access the SUPPORT FORUMS.
×
Support Policy Notice

As outlined in our Rules section (though never closely followed by our staff!), effective immediately we will no longer be taking time to provide customizations of our products.

× PLEASE DO NOT POST SUPPORT QUESTIONS HERE!

Not working after installation, what to do?

  • mikael@bjors.se
  • mikael@bjors.se's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Puzzler
  • Puzzler
More
2 years 7 months ago #50264 by mikael@bjors.se
mikael@bjors.se created the topic: Not working after installation, what to do?
Hi guy's. Probably everyone should buy this with support, as it doesn't run after installation. So what do i have to do now? Buy extra support or ask for a refund as the software doesn't install properly? Please help me out.

I have turned on Joomla Error report, but no clues there!

The system does not respond to columns setting, and View Profile gives a blank page :(

Temporary address showing problem: Hope I can turn it off soon:
ekorrit.se/index.php/en/about-us-new

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 7 months ago #50266 by tim
tim replied the topic: Not working after installation, what to do?
Hi-- please turn error reporting on to maximum / development and reload the page-- there should be some error message output.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • mikael@bjors.se
  • mikael@bjors.se's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Puzzler
  • Puzzler
More
2 years 7 months ago #50285 by mikael@bjors.se
mikael@bjors.se replied the topic: Not working after installation, what to do?
Fatal error: Can't use function return value in write context in /srv/www/php01-31832/www/components/com_workforce/views/employee/tmpl/default_employee.php on line 125

This is why I get a blank page. Why?

And why I don't get 2 or 3 columns, when set that in settings? Only one, despite my settings!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 7 months ago #50286 by tim
tim replied the topic: Not working after installation, what to do?
Was this an upgrade from an earlier version of WF? This error message comes from a bug that was fixed more than six months back. Please post a snippet from the file / lines in question.

Thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • mikael@bjors.se
  • mikael@bjors.se's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Puzzler
  • Puzzler
More
2 years 7 months ago #50287 by mikael@bjors.se
mikael@bjors.se replied the topic: Not working after installation, what to do?
No, this is a brand new install. Have not used your components earlier. First try. Fetch from your server just days ago...

I dont want to go to Spider Contacts, because it seems so ugly compered to this one - but I have to get it working!

Here is line 120, and 15 following rows...
<div class="btn-group">
<?php echo $buttons2; ?>
</div>
</div>
<?php endif; ?>
<?php if (!empty($contact) || !empty(trim($this->employee->street_address)) || !empty($this->employee->tags->itemTags)): ?>
<div class="row-fluid">
<div class="span12">
<div class="span6 wf-employee-details">
<?php
if (!empty($contact)):
echo '<div class="wf-employee-contact-holder">';
echo $contact;
echo '</div>';
endif;
?>
</div>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • mikael@bjors.se
  • mikael@bjors.se's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Puzzler
  • Puzzler
More
2 years 7 months ago #50289 by mikael@bjors.se
mikael@bjors.se replied the topic: Not working after installation, what to do?
No sorry, new error:

Parse error: syntax error, unexpected ')' in /srv/www/php01-31832/www/components/com_workforce/views/employee/tmpl/default_employee.php on line 127

Shall I try with the older version on your site?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: vinny
Time to create page: 0.230 seconds